Fint rivjärn grönt handtag

Victorinox

Art.nr:

7.6082.4

EAN:

7611160058003

Färg:

GRÖN

Beskrivning

Ett fint rivjärn från Victorinox som fungerar fantastiskt för att riva citronskal, choklad och liknande. Det sköna handtaget som är lite vinklat i förhållande till rivjärnet ger bra effekt och kontroll över rivningen.

Mer om Fint rivjärn

Bladskyddet är en fördel då det förvaras i lådor eftersom man dels inte riskerar riva sig på det och dels inte ”slöar till” rivjärnet när det naturligt gnids mot andra saker i lådan. Två silikonfötter gör också att rivjärnet hålls stilla när man river mot en talrik eller skärbräda. På undersidan finns två skåror som gör att det enkelt kan läggas på en skål och ligger stilla där. Går att köra i diskmaskin.

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
27
Längd (mm)
262
Bredd (mm)
67
Vikt (g)
92
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
308
Längd (mm)
28
Bredd (mm)
80
Vikt (g)
120
Beställningsförpackning
Antal
10

Högupplösta bilder

Om varumärket

Victorinox grundades 1884 och sedan start hänfört världen med sina smarta och praktiska knivar. Victorinox tillverkar förutom den klassiska schweiziska armékniven även knivar och verktyg för vardagens och fritidens utmaningar om de så är hemma eller på kontoret, vid köksbänken eller i vildmarken. Förutom knivar och verktyg de även reservdelar till deras knivar så att de håller i generationer.

 

Läs mer