Swiss Modern Steak Knife Set, 2 pieces 12 cm, waln

Victorinox

Art.nr:

6.9000.12WG

EAN:

7611160063809

Färg:

TRÄ

Beskrivning

Set innehållande två  stekknivar med 12 cm långa tandade knivblad och handtag tillverkade i Europeisk valnötsträ. Bladen skär lätt och smidigt genom alla olika typer av kött. Handtaget är lent, greppvänligt och mycket vackert att se på ett dukat bord.

Mer om Swiss Modern stekknivar

Denna produkt ingår i stilfulla Swiss Modern-serien från Victorinox där modern funktion möter skönhet på ett optimalt sätt. Alla produkter har ett vackert, lent och ergonomiskt utformat trähandtag tillverkat i Europeiskt valnötsträ. Självklart har de vassa bladen i rostfritt stål också utformats för att inte bara klara sin uppgift - utan för att göra det med bravur och klass.

Skötselråd

Vi rekommenderar att man alltid tar hand om sina knivar på bästa sätt vilket kommer garantera längsta möjliga användningstid. Vår rekommendation är att man handdiskar och torkar av knivarna direkt efter användningen samt därefter förvarar dem på en knivlist eller i en speciell knivlåda (så skärpan behålls). Vi rekommenderar också att man underhåller kniveggen regelbundet.

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
12
Längd (mm)
240
Bredd (mm)
20
Vikt (g)
185
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
12
Längd (mm)
240
Bredd (mm)
20
Vikt (g)
185
Beställningsförpackning
Antal
1

Högupplösta bilder

Om varumärket

Victorinox grundades 1884 och sedan start hänfört världen med sina smarta och praktiska knivar. Victorinox tillverkar förutom den klassiska schweiziska armékniven även knivar och verktyg för vardagens och fritidens utmaningar om de så är hemma eller på kontoret, vid köksbänken eller i vildmarken. Förutom knivar och verktyg de även reservdelar till deras knivar så att de håller i generationer.

 

Läs mer