Fällkniven WM1 med läderhölster

Fällkniven

Art.nr:

WM1L

EAN:

7340101502885

Färg:

SVART

Beskrivning

Stark och stabil allroundkniv utformad särskilt för kvinnors händer. Det konvext slipade bladet ger en mycket stark bladprofil samtidigt som kniven känns vass och går bra att tälja med. Det behagliga, ergonomiskt väl formade skaftet ger ett bra och säkert grepp även med våta eller kalla händer och möjliggör full kontroll över eggens position. Kniven är lätt att göra ren, mycket hygienisk. Bladet går med nästan full bredd genom skaftet och denna behändiga lilla kniv är mycket stark . Stålet VG10 genomgår en omfattande och mycket avancerad härdprocess för att dels uppnå en hög styrka, dels erhålla en god skärpa.

ZYTELSLIDOR

Den nya zytelslidan erbjuder en nätt, stark och säker kombination av egenskaper. Du kan hänga den runt halsen i snöret som medföljer eller trä den på bältet. Slidans låsanordning förvarar kniven tryggt tills du ska använda den .

Total längd - 175 mm

Blad längd - 71 mm

Blad tjocklek - 3,5 mm

Vikt (kniv) - 70 g

Stål - VG10

Hårdhet - 59 HRC

Handtag - Thermorun

Slida - Läder


 

 

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
40
Längd (mm)
200
Bredd (mm)
50
Vikt (g)
153
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
40
Längd (mm)
210
Bredd (mm)
52
Vikt (g)
173
Beställningsförpackning
Antal
1

Högupplösta bilder

Om varumärket

Fällkniven är ett svenskt familjeföretag som grundades 1984 och som idag räknas som Sveriges främsta knivspecialist. I Fällknivens sortiment hittar du knivar, fällknivar och andra tillbehör av hög kvalitet testade av både elitsoldater och vildmarksentusiaster.

Läs mer