Vegansk curry med gröna linser-sh

Forestia

Art.nr:

TM60110241

EAN:

8437005116795

Färg:

BRUN

Beskrivning

Forestias måltidspåsar innehåller välsmakande riktig mat, som bara behöver värmas upp för att avnjutas i naturen. Förpackningen kommer med ett självuppvärmande system för att göra det ännu enklare att tillaga din friluftsmat. Du behöver inte längre bära med dig stormkök eller göra upp en eld för att äta en varm, god och energigivande måltid utomhus.

Mer om Vegansk curry med gröna linser-sh 

Den här måltidspåsen innehåller en mild curry med gröna linser och en härlig blandning av spenat, minimorötter, pocherad lök och rostad zucchini.

Uppvärmningssystem inkluderat.

Ingredienser: Grönsaker i varierande proportion 40 % (morot, spenat, sommarpumpa, förstekt lök [lök, solrosolja] och tomat), vatten, linser 20 %, jungfruolja, tomatpuré, salt, modifierad stärkelse, kryddor, vitlök och lök.
Kan innehålla spår av gluten.

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
27
Längd (mm)
224
Bredd (mm)
145
Vikt (g)
350
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
27
Längd (mm)
224
Bredd (mm)
145
Vikt (g)
431
Beställningsförpackning
Antal
8

Högupplösta bilder

Om varumärket

Om du brinner både för friluftsliv och god mat kommer du säkerligen hitta fler än bara en favorit bland Forestias utsökta måltider. Njut av näringsriktiga och naturliga "wet food" måltider som är redo att värmas upp över friluftskök/öppen eld eller välj den självvärmande versionen om du inte vill vara beroende av värmekälla. Alla måltider kan ätas direkt ur påsen, är fria från transfetter, konstgjorda konserveringsmedel och smaker. Recepten är handplockade och hämtade från världens alla hörn för att ge dig den bästa smakupplevelsen ute i naturen.

Läs mer