Beskrivning

Glasflaska för flytande dressingar som olja och vinäger, designad för att användas i köket såväl som för servering! Dess progressiva hällkontrollsystem ger dig full kontroll över mängden vätska efter dina behov, så du varken häller för mycket eller för lite. 

Mer om Oil Bottle 400ml

 

  • Noggrann smaksättning: Justera mängden olja med en enkel rörelse under matlagning. Luta flaskan mer neråt för att hälla större mängd, eller luta den tillbaka för mindre.
  • En 400 ml glasflaska perfekt för matlagning utan att behöva ständigt påfyllning.
  • Estetisk design som passar även vid servering till bords.
  • Maximerar hygienen utan att kompromissa med det praktiska: lättöppnat locksystem som du kan växla upp eller ner med en hand.
  • non-drip pip som inte läcker eller droppar när du inte vill hälla

 

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
175
Längd (mm)
0,1
Bredd (mm)
0,1
Vikt (g)
230
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
175
Längd (mm)
0,1
Bredd (mm)
0,1
Vikt (g)
232
Beställningsförpackning
Antal
6
Höjd (mm)
190
Längd (mm)
290
Bredd (mm)
210
Vikt (g)
1530

Högupplösta bilder

Om varumärket

Lékué vill att matlagning och bakning ska gå hand i hand med lekfullhet. Det ska vara roligt att vara i köket. Med sin bas i Barcelona, Spanien är Lékué en av Europas främsta tillverkare av silikonprodukter för köket. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design. Produkterna tillverkas i 100 procent platinum silikon – vilket ger hög kvalitet samt underlättar bakning och matlagning. Silikon är ett praktiskt material i köket då det är smidigt, lätt att diska och tål hög värme.

Läs mer