Golden Gate Atr ATR

SCARPA

Produkten finns i 2 färger

Art.nr:

330763510022ATR390

EAN:

8057963138082

Färg:

Black - Lime
Visa alla färger

Beskrivning

GOLDEN GATE ATR är den perfekta skon för medellånga till långa löpdistanser på olika typer av terräng som off-road och asfalterad väg. Modellen passar även atleter oavsett vikt och erfarenhetsnivå, som letar efter pålitlig och bekväm sko för sin dagliga träning.

Skon har en lätt och andningsbar ovandel och ett stängningssystem för optimal passform på foten och ankeln. Oavsett fotform ger skon dig perfekt fotomslutning tack vare Sock-Fit LW by SCARPA konstruktionssystem.

 

GOLDEN GATE ATR är en extremt mångsidig road-to-trail sko i terränglöpningens värld.

Skon har en mycket exakt passform, så vi rekommenderar att gå en storlek upp från de vanliga SCARPA-storlekarna om du vill ha en bekväm passform.

 

Vikt: 290g - storlek 42

Drop: 4 (Häl 28mm - Tå 24mm)

Specifikation

Produktmått
Vikt (g)
580
Beställningsförpackning
Antal
1

Högupplösta bilder

Om varumärket

Scarpa grundades 1938 i Italien av Lord Rupert Iveagh och är idag ett av de ledande tillverkarna i världen av skor, kängor och pjäxor av högsta kvalitet. Kängor från Scarpa används flitigt i Himalaya och i polarområden där prestanda och funktionalitet är av yttersta vikt. Företagets motto lyder att ingen plats är för långt bort och nya innovativa produkter fortsätter lanseras från Scarpa varje år.

Läs mer